volg id Plein  

volg id Plein op Facebook volg id Plein op Twitter volg id Plein op Google+ volg id Plein op LinkedinIRO Traject Assistent   
IRO Traject Assistent begeleiding bij IRO traject door uw persoonlijke loopbaan coach 

Bekijk de coaches met 'coach in de buurt', met foto's en meer IRO-informatie...

Klik hier en bekijk alle coaches..

IRO traject


Voor wie een IRO-traject...

Werkzoekenden die meer dan 6 maanden WW krijgen, of een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangen, kunnen zelf, met toestemming van het UWV, een re-integratiebedrijf uitzoeken. Als re-integratiebedrijf helpen we je op alle mogelijke manieren bij het vinden van werk via een zogenaamde IRO. IRO staat voor Individuele Re-integratie Overeenkomst. Ook sommige gemeenten bieden deze IRO mogelijkheid voor mensen met een bijstandsuitkering. Als je voor een IRO in aanmerking wilt komen, stippelen we samen met jou een persoonlijk traject uit.


Waar...

Het traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een coach bij jou in de buurt. Hier kan je zelf kiezen met welke coach je een eerste gesprek wilt. Als de kennismaking bevalt, ga je met je coach aan de slag om je eigen persoonlijke IRO traject-plan te maken: wat is er voor nodig om zo snel mogelijk een leuke en passende baan te vinden.


Hoe...

De basis van het IRO-traject bij id Plein is intensieve persoonlijke begeleiding. In de eerste maanden heb je wekelijks een persoonlijk gesprek met je coach. Daarnaast kunnen allerlei onderdelen deel uitmaken van het trajectplan: beroepenoriëntatie, actieve bemiddeling naar werk, stages, personal coaching, of indien nodig andere vormen van training of scholing.

Ruim 2000 klanten hebben al gekozen voor hulp bij re-integratie via een IRO-traject bij één van de coaches van id Plein. Waarom vraag je je misschien af?
  • Omdat je het IRO-traject altijd kan volgen bij een id Plein coach die bij je in de buurt zit.
  • Omdat je bij ons zelf je eigen re-integratie-coach voor een IRO-traject kan uitkiezen.
  • En omdat alle coaches garant staan voor een individuele, intensieve en persoonlijke begeleiding.
  • Omdat onze coaches beschikken over een lokaal netwerk van bedrijven waar vacatures kunnen worden ingevuld.
  • Omdat uit onderzoek van het RWI (Raad voor Werk en Inkomen) blijkt dat id Plein één van de beste re-integratiebedrijven is als het gaat om klanttevredenheid.
  • En omdat de resultaten van onze coaches aanzienlijk hoger liggen dan van andere re-integratiebureaus.

Doen...

Om jezelf te overtuigen van onze aanpak, kun je vrijblijvend een eerste afspraak maken met één van onze coaches:

Of bel naar 085-0495160 en informeer naar de mogelijkheden voor begeleiding bij re-integratie, IRO-traject of het starten van een eigen bedrijf.

Of een eigen bedrijf beginnen...

Werkzoekenden die al meer dan 6 maanden WW krijgen of een Wajong- of WAO-uitkering ontvangen, kunnen mogelijk gratis begeleid worden bij de start van hun eigen bedrijf via een zogenaamde IRO. IRO staat voor Individuele Re-integratie Overeenkomst. Ook sommige gemeenten bieden deze IRO mogelijkheid voor mensen met een bijstandsuitkering.
Sollicitatie Assistent        IRO Traject Assistent        Starters ZZP Assistent

Bel naar 010-751 96 90 en informeer geheel vrijblijvend naar
de mogelijkheden voor hulp bij re-integratie, IRO of het starten van een eigen bedrijf.

©2006-2017 id Plein BV