volg id Plein  

volg id Plein op Facebook volg id Plein op Twitter volg id Plein op Google+ volg id Plein op Linkedin Sollicitatie Assistent    
hulp bij solliciteren met voorbeeld-brieven en voorbeeld cv 's  

bekijk de landelijke coaches met 'coach in de buurt', met foto's en meer informatie

Klik hier en bekijk alle coaches..

Voorbeeld sollicitatiebrief 1 

Voorbeeld sollicitatiebrief 1 Versie tekstverwerker (gratis)
Tip! Downloaden of klik-rechts op bovenstaande link en kies 'doel/koppeling opslaan als..' dan 'Opslaan' in bijv Mijn documenten en dan 'Openen' met bijvoorbeeld Word of OpenOffice.
(Naam sollicitant)
(Adres sollicitant)
(Postcode Plaats sollicitant)


Aan:
(Naam bedrijf)
Afdeling personeelszaken
Hoogstraat 199
3011 PM Rotterdam


Rotterdam, 12 juli 2013

Betreft: open sollicitatie horeca of verkoop


Geachte mevrouw, meneer,

De (naam bedrijf) vind ik een prachtige winkel, en daardoor een aantrekkelijke werkomgeving. Graag zou ik voor een functie in uw bedrijf in aanmerking komen. Mijn voorkeur gaat uit naar een baan in het horecagedeelte, maar ook een functie in de verkoop spreekt mij aan.

De meeste ervaring in de horeca heb ik opgedaan bij (naam vorig bedrijf). In de 8 jaren die ik daar gewerkt heb, heb ik alle voorkomende werkzaamheden in het restaurant verricht. Serveren, bestellingen opnemen en het bedienen van de kassa behoorde tot mijn dagelijks werk.

Op dit moment werk ik bij (naam huidig bedrijf) als verkoopmedewerkster op de diverse horeca afdelingen. Ook hier neem ik bestellingen op, serveer ik en bedien ik de kassa. Daarnaast zet ik de buffetten klaar en vul ik ze steeds aan. Omdat mijn jaarcontract waarschijnlijk niet verlengd kan worden, ben ik op zoek naar een andere baan.

Zowel bij (naam bedrijf) als bij (naam bedrijf) is het vaak ontzettend druk, zodat ik heb geleerd om netjes en snel te werken. Daarnaast vind ik het belangrijk om altijd vriendelijk te blijven voor de klanten. Bij beide bedrijven worden hoge eisen gesteld aan de klantvriendelijkheid, een stralende bediening is voorschrift.

Ik hoop dat mijn enthousiasme voor u aanleiding is om mij uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet.


Met vriendelijke groet,


(Handtekening)

(Naam sollicitant met voorletters)


Bijlage: curriculum vitaeVoorbeeldbrief 1 


id Plein: hulp bij re-integratie met coaches in het hele land        Sollicitatie Assistent (Home)

Bel naar 085-0495160 en informeer geheel vrijblijvend naar
de mogelijkheden voor hulp bij re-integratie en IRO.

© 2004-2017 id Plein BV