volg id Plein  

volg id Plein op Facebook volg id Plein op Twitter volg id Plein op Google+ volg id Plein op Linkedin Sollicitatie Assistent    
hulp bij solliciteren met voorbeeld brieven en voorbeeld-cv' s  

bekijk de landelijke coaches met 'coach in de buurt', met foto's en meer informatie

Klik hier en bekijk alle coaches..

Open sollicitatiebrief 4 

Voorbeeld open sollicitatiebrief 4 Versie tekstverwerker (gratis)
Tip! Downloaden of klik-rechts op bovenstaande link en kies 'doel/koppeling opslaan als..' dan 'Opslaan' in bijv Mijn documenten en dan 'Openen' met Word (Office) of Writer (OpenOffice)..
(Naam sollicitant)
(Adres sollicitant)
(Postcode Plaats sollicitant)


Aan:
Ziekenhuis (Naam ziekenhuis)
Ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie
Postbus (Nummer)
3000 CA Rotterdam


Rotterdam, 12 juli 2013

Betreft: open sollicitatie


Geachte heer, mevrouw,

Op dit moment ben ik op zoek naar administratief werk. Omdat mijn ervaring in de zorg ligt, gaat mijn voorkeur uit naar een functie in een ziekenhuis. Ik hoop dat u een vacature heeft openstaan waar ik voor in aanmerking zou kunnen komen.

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen in de verzorging gevolgd. In december hoop ik mijn diploma te behalen voor de opleiding tot ziekenverzorgende, de VIG. Per toeval ben ik enige tijd geleden in een administratieve baan terecht gekomen. Ik heb ontdekt dat dit werk mij zelfs nog beter ligt dan de verzorging. Wel voel ik mij heel sterk aangetrokken tot de medische richting en heb ik daar veel vakkennis in opgedaan. Het liefst zou ik daarom deze vakgebieden combineren in een functie van bijvoorbeeld medisch administratief medewerkster of doktersassistente.

Ik werk graag in teamverband, ik kan goed met mensen omgaan, ik ben leergierig en kan goed met de computer overweg. Met mijn kennis van de zorg, mijn beheersing van de medische terminologie en mijn administratieve ervaring denk ik dat ik een goede kandidaat ben voor een functie in het Ziekenhuis (Naam ziekenhuis).

Ik stel het op prijs indien u mij uitnodigt voor een sollicitatiegesprek waarin wederzijdse informatie uitgewisseld kan worden. Ik zie verdere contacten met uw bedrijf met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,


(Handtekening)

(Naam sollicitant met voorletters vooraan)Bijlage: curriculum vitaeVoorbeeldbrief 4 


id Plein: hulp bij re-integratie met coaches in het hele land        Sollicitatie Assistent (Home)

Bel naar 085-0495160 en informeer geheel vrijblijvend naar de
mogelijkheden voor hulp bij re-integratie, loopbaanadvies en IRO.

© 2004-2017 id Plein BV