volg id Plein  

volg id Plein op Facebook volg id Plein op Twitter volg id Plein op Google+ volg id Plein op Linkedin Sollicitatie Assistent    
hulp bij solliciteren met voorbeeld brieven en voorbeeld-cv 's  

bekijk de landelijke coaches met 'coach in de buurt', met foto's en meer informatie

Klik hier en bekijk alle coaches..

Voorbeeld sollicitatiebrief 7 

Voorbeeld sollicitatiebrief 7 Versie tekstverwerker (gratis)
Tip! Downloaden of klik-rechts op bovenstaande link en kies 'doel/koppeling opslaan als..' dan 'Opslaan' in bijv Mijn documenten en dan 'Openen' met bijv. OpenOffice of Word...
(Naam sollicitant)
(Adres sollicitant)
(Postcode Plaats sollicitant)


Aan:
(Naam horecabedrijf)
Ter attentie van mevrouw (Naam contactpersoon)
(Adres bedrijf)
3000 BP Rotterdam


Rotterdam, 28 juli 2013

Betreft: sollicitatie assistent manager


Geachte mevrouw (Naam contactpersoon zonder voorletters),

In de krant las ik uw advertentie waarin u op zoek bent naar assistent managers. Ik zou heel graag voor deze functie in aanmerking komen.

De afgelopen jaren heb ik heel wat werkervaring opgedaan: in de administratie, de verkoop en de catering. Hierbij heb ik ontdekt dat ik het vooral erg leuk vind om met mensen te werken, vandaar dat mijn voorkeur uitgaat naar een baan in de horeca.

Als cateringmedewerkster heb ik bijna 3 jaar gewerkt op feesten en partijen. Dit werk vereist een zeer servicegerichte instelling, kunnen werken onder grote tijdsdruk, op flexibele werktijden beschikbaar zijn, een duidelijke taakverdeling maken en goed samenwerken met collega’s.

Als assistent manager in een schoenenwinkel heb ik mijn eerste leidinggevende ervaring opgedaan. Ik was verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, stuurde het personeel aan en deed de bestellingen. De regiomanager was heel weinig in de zaak aanwezig, waardoor het een zeer zelfstandige functie was.

Ik ben heel leergierig, daarom heb ik naast mijn werk ’s avonds de MAVO gevolgd. Ik wil mij steeds verder ontwikkelen, ik ben spontaan en open. Gezien mijn achtergrond en motivatie, denk ik dat ik een goede kandidaat ben voor uw vacature.

Uiteraard ben ik graag bereid mijn sollicitatie mondeling toe te lichten. Ter informatie ontvangt u mijn curriculum vitae. Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,(Handtekening)

(Naam sollicitant met voorletters)


Bijlage: curriculum vitaeVoorbeeldbrief 7 


id Plein: hulp bij re-integratie met coaches in het hele land        Sollicitatie Assistent (Home)

Bel naar 085-0495160 en informeer geheel vrijblijvend naar
de mogelijkheden voor hulp bij re-integratie en IRO.

© 2004-2017 id Plein BV