volg id Plein  

volg id Plein op Facebook volg id Plein op Twitter volg id Plein op Google+ volg id Plein op Linkedin Sollicitatie Assistent    
hulp bij solliciteren met voorbeeld brieven en voorbeeld cv 's  (gratis)  

bekijk de landelijke coaches met 'coach in de buurt', met foto's en meer informatie

Klik hier en bekijk alle coaches..

Voorbeeld sollicitatiebrief: 

Voorbeeldbrieven (omschrijving)
De sollicitatiebrief voorbeelden zijn gratis te downloaden voor Word (Office) en Writer (OpenOffice):


brief 1

Voorbeeldbrief 1 is een voorbeeld van een open sollicitatiebrief. Deze mevrouw refereert in de brief aan haar werkervaring en geeft aan wat er van haar verwacht kan worden en welke eigenschappen ze voor het werk belangrijk vindt.

brief 2

De mevrouw van voorbeeldbrief 2 stuurt ook een open sollicitatiebrief. De brief is een voorbeeld van hoe je bij een open sollicitatie je motivatie op papier zou kunnen zetten. Deze mevrouw heeft bijvoorbeeld geen aantoonbare werkervaring in de zorg.

brief 3

De sollicitant van voorbeeldbrief 3 solliciteert naar een vaste baan. Hij werkt nu via een uitzendbureau bij het bedrijf. Hij wijst op zijn werkervaring en geeft aan waarom hij het zo naar zijn zin heeft bij dat bedrijf.

brief 4

De mevrouw van voorbeeldbrief 4 stuurt een open sollicitatiebrief naar een ziekenhuis voor de functie van administratief medewerkster. Deze mevrouw heeft veel werkervaring in ziekenhuizen, alleen niet als administratief medewerkster. Daarom legt ze de nadruk op haar ervaring in de zorg.

brief 5

De vrouw van voorbeeldbrief 5 heeft een hoge opleiding in het buitenland gevolgd. Zij geeft in haar brief aan wat de opleiding inhield. Hierdoor geeft ze ook haar niveau aan.

brief 6

De meneer van voorbeeldbrief 6 solliciteert naar een functie als loodsmedewerker. Hij geeft zijn werkervaring aan via praktijkvoorbeelden.

brief 7

De mevrouw van voorbeeldbrief 7 heeft veel verschillende werkgevers gehad. Ze vestigt de aandacht op haar uitgebreide werkervaring.


Voorbeeld sollicitatiebrief 


id Plein: hulp bij re-integratie met coaches in het gehele land        Sollicitatie Assistent (Home)

Bel naar 085-0495160 en informeer geheel vrijblijvend naar
de mogelijkheden voor loopbaanbegeleiding en IRO.


© 2004-2017 id Plein