volg id Plein  

volg id Plein op Facebook volg id Plein op Twitter volg id Plein op Google+ volg id Plein op Linkedin Sollicitatie Assistent    
hulp bij solliciteren met gratis voorbeeld cv 's  en gratis voorbeeld brieven  

bekijk de landelijke coaches met 'coach in de buurt', met foto's en meer informatie

Klik hier en bekijk alle coaches


maak contact met het cv meisje Saskia van Dartel
volg het CV meisje:  

Volg het CV meisje op Facebook  Volg het CV meisje op Twitter  Volg het CV meisje op Google+  Volg het CV meisje op Linkedin

Win een cv-quickscan

Kans maken op een cv-quickscan, een cv scan door niemand minder dan het CV meisje Saskia van Dartel? Vul dan snel de id Plein Banenbeurs en Jobevent enquête in.


cv voorbeelden als pdf gemaakt door het CV meisje

voorbeeld cv van Sylvia..  voorbeeld cv van Leonie..  voorbeeld cv van Yassin..  voorbeeld cv van Peter..
 Sylvia      Leonie      Yassin       Peter  
..
Voorbeeld CV 's opgesteld door id Plein (met omschrijving)
De cv-voorbeelden van id Plein zijn gratis te downloaden voor Word (Office) en Writer (OpenOffice, LibreOffice):

cv voorbeeld 1

De persoon van voorbeeld cv 1 solliciteert als klusjesman; daarom beschrijft hij uitgebreid bij zijn hobby’s wat hij thuis aan onderhoudsklussen heeft gedaan. Bij cv 1 is een middenweg gekozen tussen een functioneel en een chronologisch curriculum vitae. Deze persoon heeft diverse korte dienstverbanden gehad, bovendien is hij al geruime tijd zonder werk. Door in het cv per functie aan te geven hoeveel jaar ervaring daarin is opgedaan, krijgt de werkgever een duidelijk beeld van wat de sollicitant zoal kan en valt niet op dat hij al langere tijd werkloos is.

cv voorbeeld 2

De persoon van voorbeeld cv 2 heeft haar curriculum vitae in a-chronologische volgorde gezet. Zij solliciteert naar de functie 'algemeen medewerkster' en haar laatste werkervaring is het meest relevant.

cv voorbeeld 3

Cv 3 is opgesteld in chronologische volgorde. Zo heeft de persoon van cv 3 in eigen land een hoge opleiding gevolgd en belangrijke werkervaring opgedaan, terwijl zij in Nederland alleen het inburgeringsprogramma en taalles volgde en een paar dagen stage liep.
Heb je in het buitenland een opleiding gevolgd die in Nederland niet bekend is, beschrijf dan duidelijk wat voor opleiding dat was.

cv voorbeeld 4

Cv 4 is een voorbeeld van een functioneel curriculum vitae. Deze mevrouw vervulde veel korte baantjes via uitzendbureaus, waarbij zij zeer uiteenlopende werkzaamheden verrichtte. Als zij per werkperiode zou moeten beschrijven welke werkzaamheden zij heeft verricht, dan zou dat een lange, ondoorzichtige lijst met heel veel herhalingen worden. Door te kiezen voor een functioneel cv vestigt zij de aandacht op haar capaciteiten en niet op al haar korte dienstverbanden.

cv leeg voorbeeld 5

Cv 5-leeg (cv zelf verder opstellen) is een voorbeeld van een eenvoudig a-chronologisch opgesteld curriculum vitae. De gegevens zijn nog niet ingevuld.
In de versie voor de tekstverwerker kunnen de persoonlijke gegevens met een tab (3,75 cm) op één lijn gezet worden. In de rest van het document is de standaardtab van 1,25 cm te gebruiken (zie de kleine grijze streepjes aan de onderzijde van de Word-liniaal)


Voorbeeld CV 


id Plein: hulp bij re-integratie met coaches in het hele land        Sollicitatie Assistent (Home)

Bel naar 085-0495160 en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden
voor hulp bij re-integratie, solliciteren, het opstellen van een curriculum vitae cv, het
maken van een sollicitatie-brief, carrière advies, loopbaanbegeleiding en IRO.

Het CV meisje met cv-scan en voorbeeld cv 's.

© 2004-2017 id Plein