Sollicitatie Assistent  
hulp bij solliciteren met voorbeeld cv 's en voorbeeld brieven  (gratis)  

Bekijk de coaches met 'coach in de buurt' met foto's en meer informatie...

Klik hier en bekijk alle coaches..

Voorbeeld CV 's 

Voorbeeld CV 's (omschrijving)
Alle cv-voorbeelden zijn gratis te downloaden voor Word (Office) of Writer (OpenOffice).

voorbeeld cv 1

De persoon van voorbeeld cv 1 solliciteert als klusjesman; daarom beschrijft hij uitgebreid bij zijn hobby’s wat hij thuis aan onderhoudsklussen heeft gedaan. Bij cv 1 is een middenweg gekozen tussen een functioneel en een chronologisch cv. Deze persoon heeft diverse korte dienstverbanden gehad, bovendien is hij al geruime tijd zonder werk. Door in het cv per functie aan te geven hoeveel jaar ervaring daarin is opgedaan, krijgt de werkgever een duidelijk beeld van wat de sollicitant zoal kan en valt niet op dat hij al langere tijd werkloos is.

voorbeeld cv 2

De persoon van voorbeeld cv 2 heeft haar cv in a-chronologische volgorde gezet. Zij solliciteert naar de functie 'algemeen medewerkster' en haar laatste werkervaring is het meest relevant.

voorbeeld cv 3

Cv 3 is opgesteld in chronologische volgorde. Zo heeft de persoon van cv 3 in eigen land een hoge opleiding gevolgd en belangrijke werkervaring opgedaan, terwijl zij in Nederland alleen het inburgeringsprogramma en taalles volgde en een paar dagen stage liep.
Heb je in het buitenland een opleiding gevolgd die in Nederland niet bekend is, beschrijf dan duidelijk wat voor opleiding dat was.

voorbeeld cv 4

Cv 4 is een voorbeeld van een functioneel cv. Deze mevrouw vervulde veel korte baantjes via uitzendbureaus, waarbij zij zeer uiteenlopende werkzaamheden verrichtte. Als zij per werkperiode zou moeten beschrijven welke werkzaamheden zij heeft verricht, dan zou dat een lange, ondoorzichtige lijst met heel veel herhalingen worden. Door te kiezen voor een functioneel cv vestigt zij de aandacht op haar capaciteiten en niet op al haar korte dienstverbanden.

voorbeeld cv 5 leeg

Cv 5-leeg is een voorbeeld van een eenvoudig a-chronologisch curriculum vitae. De gegevens zijn nog niet ingevuld.
In de versie voor de tekstverwerker kunnen de persoonlijke gegevens met een tab (3,75 cm) op één lijn gezet worden. In de rest van het document is de standaardtab van 1,25 cm te gebruiken (zie de kleine grijze streepjes aan de onderzijde van de Word-liniaal)Voorbeeld CV 


id Plein: hulp bij re-integratie met coaches in het hele land        Sollicitatie Assistent (Home)

Bel naar 0800-0308 (gratis) en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden
voor hulp bij re-integratie, solliciteren, het opstellen van een curriculum vitae cv,
het maken van een sollicitatie-brief, carrière advies en IRO.

Het CV meisje met cv-scan en voorbeeld cv's.

© 2004-2014 id Plein